Project Description

En god frisure

ER HÅR DER SIDDER GODT PÅ SIN INDEHAVER

Alle er ikke født med de samme forudsætninger. Det er dér, den gode frisør kommer ind i billedet. Som regel kan vi se, hvad der skal til, det øjeblik du træder ind ad døren. Om det så bliver til noget, er en tillidssag. Det er i hvert fald sådan, vi selv ville foretrække at blive klippet.

davines

SUSTAINABLE BEAUTY

Davines er bæredygtig hårpleje af højeste italienske kvalitet. ”At leve er en balance mellem skønhed og bæredygtighed,” som de selv siger. Sustainable Beauty kan forbedre vores livsstil og verden omkring os. Ideel skønhed finder inspiration i ligevægten mellem stof og form med et stænk af italiensk renæssance tradition.

Det ene skal passe til det andet

Over vasken på en søjle af lys svæver den tonstunge granitblok, som salonen har sit navn efter. Kontrasten til omgivelsernes gennemsigtige lethed er til at tage og føle på. Fra den Vilhelms Lauritzen-inspirerede bombardementskrone til Mogens Vistis art deco-spejle à la skildpaddeskjold.

Fra de læderbetrukne 7’er-stole til det stadigt vekslende bibliotek af nyere litteratur om design. Vi holder af form hos Stone, og vi lever og ånder for at give den indhold.