En god frisør i København K

FRISØR PÅ NIKOLAJ PLADS

Alle er ikke født med de samme forudsætninger. Det er dér, den gode frisør kommer ind i billedet. Som regel kan vi se, hvad der skal til, det øjeblik du træder ind ad døren. Om det så bliver til noget, er en tillidssag. Det er i hvert fald sådan, vi selv ville foretrække at blive klippet. 

Det ene skal passe til det andet

Over vasken på en søjle af lys svæver den tonstunge granitblok, som salonen har sit navn efter. Kontrasten til omgivelsernes gennemsigtige lethed er til at tage og føle på. Fra den Vilhelms Lauritzen-inspirerede bombardementskrone til Mogens Vistis art deco-spejle à la skildpaddeskjold.

Fra de læderbetrukne 7’er-stole til det stadigt vekslende bibliotek af nyere litteratur om design. Vi holder af form hos Stone, og vi lever og ånder for at give den indhold.

Frisør Peter Rosenqvist

Peter er en yderst erfaren og dygtig frisør, der snart kan fejre 30 års jubilæum med Stone.

“Jeg blev udlært frisør i 1982, og arbejdede i 10 års tid hos forskellige frisørsaloner både i og uden for København.

I 1993 åbnede jeg Stone, og der er egentlig ikke lavet vanvittigt meget om her siden den gang. Undervejs har der været mange forskellige mennesker med på rejsen, og i dag er det André og mig i kan møde her på Nikolaj Plads. Stone kan faktisk snart fejre 30 års jubilæum!”

Peter er gift med Kay Bojesens barnebarn og forhandler også Kay Bojesens ikoniske produkter i salonen.

Derfor er Peter også altid klar med en finurlig historie om Kay og hans spændende liv og designs og du kan opleve Kay Bojesens designunivers i charmerende og unikke rammer.

Om salonen

Stone har ligget på Nikolaj Plads i hjertet af København siden 1993 - og der er faktisk ikke meget der har ændret sig siden dengang.

Fra den Vilhelms Lauritzen-inspirerede bombardements lysekrone til Mogens Vistis art deco-spejle à la skildpaddeskjold.

Fra de læderbetrukne 7’er-stole til det stadigt vekslende bibliotek af nyere litteratur om design.

Over vasken på en søjle af lys svæver den tonstunge granitblok, som salonen har sit navn efter. Kontrasten til omgivelsernes gennemsigtige lethed er til at tage og føle på. Vi holder af form hos Stone, og vi lever og ånder for at give den indhold.

 Vi holder af form hos Stone, og vi lever og ånder for at give den indhold.

davines

SUSTAINABLE BEAUTY

Davines er bæredygtig hårpleje til dig, der insisterer på det bedste til dit hår, uden at det går ud dine omgivelser. Davines er så naturlig og bæredygtig som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med effekt og kvalitet. Davines arbejder på at minimere miljøbelastningen, både under fremstilling, brug og bortskaffelse af dine produkter og deres emballage.

Davines er et italiensk brand og har udviklet diverse hårplejeprodukter, herunder både shampoo, conditioner, hårolier og hårkure.

Disse produkter bruger vi med stor glæde hver eneste dag hos Stone, da de er udviklet så de har optimal effekt for alle hudtyper, hårtyper og hårfarver!

STONE - DIN FRISØR PÅ NIKOLAJ PLADS